Brands

LOFTY MANNER

De LOFTY MANNER garderobe bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid.LOFTY MANNER brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder.

Ydence

Ydence, we ❤️ it!! Sinds 2012 is Ydence een feit, een modelabel ontworpen en ontwikkeld in Nederland.Ydence is een label met een eigentijdse feel. Kenmerkend voor Ydence zijn vrouwelijkheid, prints en speelse designs in combinatie met een rauw randje en een romantische twist. Geïnspireerd door jou & ontworpen voor jou; de jonge, modebewuste vrouw, die door middel van haar persoonlijke stijl laat zien wie ze is. Met een ontdekkend karakter vol fun, wanderlust en ambities.

C&S the Label

C&S The Label staat voor brede collecties die trendy en direct draagbaar zijn. Fashion forward items, welke niet alleen comfortabel maar ook zeer betaalbaar zijn. Met de focus op mooie kwaliteit en het gebruik van veel stretch materialen. C&S The Label biedt een combinatie van trendy, casual en comfortabele stijlen voor de modebewuste vrouw. Zowel sterke basics als echte ‘on-trend’ items in pakkende prints en kleuren. Door jarenlange ervaring blinken wij uit in kwaliteit, pasvorm en oog voor detail.

FLURESK

FLURESK is het nieuwe trendy merk voor the stylish girl next door: cool én chic. In Nederland ontworpen, maar met een buitenlandse allure en on-trend items. De veelzijdige collectie van FLURESK kleedt jou stijlvol voor iedere gelegenheid. Met fijne fabrics, de mooiste bloemenprints en zachte kleuren is FLURESK klaar om in jouw wardrobe te verschijnen. Step into the world of FLURESK.

Y.A.S

Your Apparel & Style, is een Deens merk dat in 2013 is opgericht als onderdeel van de BESTSELLER-familie. In onze collecties vind je alles van doordeweekse kleding tot unieke occasionwear: van echte statement pieces tot tijdloze klassiekers. Onze visie is om de beste fashion te bieden aan vrouwen die hun eigen individualiteit willen uiten met hun outfit. Onze looks passen volledig in een moderne lifestyle en zijn ontworpen voor vrouwen die hun eigen unieke stijl voorop zetten. We zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de laatste trends binnen al onze verschillende markten en de internationale fashionscene.

JACQUELINE DE YONG!!

Nog zo’n gaaf merk 😍 In de collectie van JACQUELINE DE YONG vind je de nieuwste fashion voor een mooie prijs. Ga dus nu voor een on-trend stijl en shop de allernieuwste trend-items. De collectie van JACQUELINE DE YONG bevat alles binnen de standaard modecategorieën. Denk hierbij aan JURKEN, JEANS, jassen, tops, broeken en truien.

REBELZ!

In 2014 heeft Rebelz Collection haar eerste stappen gezet als Nederlands modelabel, ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. Vanaf de start heeft het kleine team de volledige regie van haar kledingcollecties – van idee, ontwerp, tot en met de styling en uiteindelijke verkoop aan onze retailers – in eigen hand.

Anytime, anywhere; dat is waar het bij Rebelz om draait. Of je nou naar kantoor gaat en daarna direct een date hebt, een lunchafspraak met vriendinnen hebt of gewoon een avondje thuis op de bank wilt zitten, in een Rebelz outfit kan het allemaal. Wij kiezen zelf met zorg onze stoffen en letten hierbij op de kwaliteit en pasvorm voor het beste comfort. Ontdek onze uitgebreide collectie!

Babouche lifestyle

Babouche Lifestyle creëert ieder seizoen een uitzonderlijke collectie. In elke collectie bevinden zich unieke sneakers, bikerboots, boots, laarzen, loafers, en mocassins. De schoenen van Babouche Lifestyle zijn steeds fashion-forward en van hoogwaardige kwaliteit. Babouche Lifestyle schoenen worden met passie en liefde gecreëerd en handgemaakt. Babouche Lifestyle gaat verder waar de normale schoenmerk stopt, de collecties gaan voor de vrouw tot en met maat 45.
Loop er elke dag fashionable bij met een paar schoenen van Babouche Lifestyle.